| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kosiaaa_ Przypadkowy Garfieldowiec

|
|
|
Co sądzicie grze Garfield w opałach . ?
Jak dla mnie fajna gierka ze słabą grafiką .
A wiecie może skąd wziąść wskazówki do tej gry . .?
z góry dzięki za linki . ;]  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Minesotha Żarłok

|
|
|
mnie sie tak bardzo nie podobala. w sumie moze na poczotku ale szybko sie nudzi. co do wskazowek...to pewnie na oficjalnej stronie gry jest cala instrukcja, a jesli masz orginalna gre to pewnie jest dolaczona do opakowania;p _________________ Zapraszam na moją stronkę: http;//minesotha.deviantart.com |
|
|
| Marzenie: znać perfekcyjnie angielski...;p |
|
| Powrót do góry |
|
|
fabio Przypadkowy Garfieldowiec

|
|
|
Witajcie miałem przyjemność grać w tą grę i bardzo mi się spodobała. Mimo prostej grafiki jest ciekawa i uczy myślenia. Jedyne co mi się w tej grze nie podoba to sterowanie, beznadziejna kamera krąży wokół postaci i ciagle zmienia kierunki.
Tutaj zamieszczam pare wskazówek do gry jesli chodzi o składniki do lazani oraz zbieranie kwiatów dla kici w domku na drzewie.
SKŁADNIKI DO LAZANI:
1. SER znajduje się w kuchni w lodówce.
2. MIĘSO znajduje się w piwnicy w zamrażarce.
3. MAKARON otrzymamy gdy wygramy wiścig z kotkiem i pieskiem który znajduje się w ogródku przed domem tuż przy samochodzie.
4. SOS otrzymamy od kici która jest w domku na drzewie (musimy uzbierać 3 żonkile, 4 róże i 5 niebieskich kwiatków)
ZADANIE ZA SOS:
3 Żonkile - należy szukać w garażu, pod drzewem w ogrodzie - narożnik, nad altanką w rogu
4 RÓŻE - odnajdziemy je schody na strych, drógi pokój na strychu, spiżarnia róg, oraz na dachu za kominem
5 NIEBIESKICH KWIATÓW - są w garażu na półce, pokoju gier, salonie z kominkiem, piwnicy, szklarni.
Co do solucji jak przejść to bedzie cieżka sprawa to wszystko wypisać, przeszedłem już tą grę i nie pamietam co gdzie było (ale jeśli ktoś zapyta może sobie przypomnę)
pozdrawiam _________________ Fabio |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
marta Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
Wiecie może gdzie położyć bumerang na strychu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
gesiiu3 Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
czesc dopiero zaczelem w to grac i sie nieogarniam czy pomoze ktos !! dreczy mnie jedno jak otwozyc dzwi na kturych lata takie cos nad klamka ! jak taki dzwi otworzyc pomoze ktos !! prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
mateusz812 Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
to bardzo łatwe  Jeśli zrobisz np. gabinet to dostajesz np. niebieski kluczyk  w ten sposób idziesz dalej  Fajna gierka  tylko nas strychu mi sie odkurzacz psuł podczas gierki z zabawkami o.O |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
dadurka Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
Mnie osobiście ta gra doprowadza do szału bo utknęłam w jednym punkcie. Mianowicie mam otwrte trzy pokoje na górze garaz i piwnice i teraz nie wiem co mam dalej robić. 'Sypialnia johna jest zrobiona i pokój gościnny prawie (nie wiem co brakuje a nie dostałam klucza) i naprawde nie wiem co dalej robić. A i co z tymi piłkami w piwnicy. Tak po kolei to w pokoju bilardowym brakuje mi jakiejś płyty koło tv i kija. W garażu piły opony, wiertarki i cos jeszcze. tak szczerze to naprawde nie wie co mam dalej robić ?? bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
gesiiu3 Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
mam problem )  w salonie na szawce jest wieza i na tej wierzy jest jakis puchar i wiem ze mam go zanies do gabinetu jona ale odkurzacz go niechce wciagnac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
kleofas Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
ja nei moge wygrac tego wyścigu z tym kotkiem bo mi kamera nie nadąża  to raz, dwa nie mogę znaleść kija bilardowego, trzy nie wiem mam cały umeblowany pokój johna i nic... cztery tą ghumową kurę to gdzie sie daje?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
dadurka Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
A dodałeś krawat w szafie ?? w pokoju johna . a puchar mozna wziac stojąc na szafce i wciskając page up bedzie łatwiej a czy teraz mi ktoś pomoże ?? |
|
|
| Marzenie: |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|
|
dodałęm ten krawat i nie wiem co daelje chyba mam wszystkie rzczy raczej napewno
edyta: znalazłem kij i ciężarki, w piwnicy brakuje mi tylko rolki, a w pokoju bilardowym rzutki , w pokoju Johna: klapek jest, ten termocostam jest, magnetofon jest, budzik też jest, telefon jak najbardziej, krawat również i dalej nie wiem co robić... Pomóżcie!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|
|
| dadurka napisał: | | Mnie osobiście ta gra doprowadza do szału bo utknęłam w jednym punkcie. Mianowicie mam otwrte trzy pokoje na górze garaz i piwnice i teraz nie wiem co mam dalej robić. 'Sypialnia johna jest zrobiona i pokój gościnny prawie (nie wiem co brakuje a nie dostałam klucza) i naprawde nie wiem co dalej robić. A i co z tymi piłkami w piwnicy. Tak po kolei to w pokoju bilardowym brakuje mi jakiejś płyty koło tv i kija. W garażu piły opony, wiertarki i cos jeszcze. tak szczerze to naprawde nie wie co mam dalej robić ?? bardzo proszę o pomoc | kij jest obok komniko-grilla w ogródku a płyta chyba gdzieś przed domem. A w pokoju gościnnym musisz poprawić sombrera za pomoca odkurzacza oraz obraz. Aha i jak udało Ci sie otworzyć garaż... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
|
joaquin79 Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
Hejka mam prośbe potrzebuje pomocy ... nie posiadaw w piwnicy 1/2 sztangi oraz nie wiem jak wejsc na dach ... gdzie sie zdobywa klucz do szklarnii ?? I dlaczego mi sie psuje odkurzacz podczas sprzatania zabawek na strychu aha jescze gdzie jest wiertarka ?prosze pomóżcie moje gg 11045026 bardzo prosze o pomoc
Dodane po 44 minutach:
OK teraz mi brakuje kluczyk do szklarni ... to bedzie rozwaizanie aha jeszcze czy to sprzatanie zabawek na strychu jest konieczne ?? YYY ... takie coś w garazu na półce wysoko i wiertarka ... Jak zerbrać kwiaty dla kici widzialem kolo jej domku chyba odkurzacz  NIE wiem czy to aby napewno odkurzacz  POmocy z góry dzieki moje gg 11045026 _________________
 |
|
|
| Marzenie: Zostać piłkarzem |
|
| Powrót do góry |
|
|
Ainee Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
| Powrót do góry |
|
|
pasikonik Przypadkowy Garfieldowiec
|
|
|
klucze sie zdobywa wtedy gdy w danym pokoju nie będzie już niczego brakować
i ja mam teraz takie pytanie..
co dalej?.. jeśli dwie sypialnie na górze są kompletne (niczego im nie brakuje) w pokoju bilardowym brakuje mi tylko płyty CD kija bilardowego na przedpokoju wszystko poukładane na dole również w salonie-komplet w pralni-komplet w kuchni brakuje mi tylko dwóch składników do lazani w spiżarni czegoś tam w piwnicy.. prawie wszystkiego.. nie wiem co dalej pozbierałam wszystkie rzeczy z całego domu i umieściłam je w jednym z pudeł i nie mam co z nimi zrobić : kapelusz żyrafa ta budka dla ptaków wazon do ogrodu ręcznik i szczotka do kibla.. szukam pomocy  " border="0" />
co dalej?;> _________________ no i egelancko;D |
|
|
| Marzenie: ciii ... |
|
| Powrót do góry |
|
|